Styrke i god kvalitet og lokal service

Jotan Markiser har i mange år levert solskjerming og varmepumper, både til privat- og bedriftsmarkedet i Vestfold. Kontakt oss for uforpliktende befaring og pristilbud. Vi holder til på Bekkajordet 11 i Horten.

Jotan Markiser har i mange år levert solskjerming og varmepumper, både til privat- og bedriftsmarkedet i Vestfold. Kontakt oss for uforpliktende befaring og pristilbud. Vi holder til på Bekkajordet 11 i Horten.

Alexander Normann Randeberg

Alexander er medeier og daglige leder. God til å se løsninger for solskjerming både ute og inne, samtidig som han er vår ekspert på varmepumper. Alexander innehar alle nødvendige sertifiseringer for installasjon/service av luft-til-luft varmepumper.

Tore Nauf

Tore er eier og daglig leder i T&T-bygg AS, som er medeier i Jotan Markiser AS. Tore er styreleder i  Jotan Markiser AS. Han har god kompetanse når det gjelder bygg og prosjektering.

 

 

Tony Kirkhaug

Tony er medeier og styremedlem i Jotan Markiser. Han har lang erfaring med solskjerming fra Kirkhaug- familien. Først oppvokst på Horten Persiennefabrikk og senere med Jotan Markiser.

Ulf Aas-Hansen

Ulf er medeier og montør. Med lang erfaring med montering og mekanisk utstyr, får han alltid jobben gjort effektivt og presist. Han hjelper også til ved installasjon/service av luft-til-luft varmepumper.