"Vår styrke er kvalitet og lokal service"

Jotan Markiser har i mange år levert solskjerming og varmepumper, både til privat- og bedriftsmarkedet. Kontakt oss for uforpliktende befaring og pristilbud. 

Vi holder til i Bjørnestien 10 i Horten.

Jotan Markiser har i mange år levert solskjerming og varmepumper, både til privat- og bedriftsmarkedet. Vårt slagord er “Vår styrke er kvalitet og lokal service” og det kjennetegner oss som bedrift, Alltid uforpliktende befaring og pristilbud, vi kommer gjerne på besøk til deg. Vi leverer alt av solskjerming, spør oss da vel?

Alexander Normann Randeberg

Alexander er medeier og daglige leder. God til å se løsninger for solskjerming både ute og inne, samtidig som han er vår ekspert på varmepumper. Alexander innehar alle nødvendige sertifiseringer for installasjon/service av luft-til-luft varmepumper.

Ulf Aas-Hansen

Ulf er vår montør og lageransvarlig. Med en lang erfaring med montering og mekanisk utstyr, får han alltid jobben gjort effektivt og presist. Han hjelper også til ved installasjon/service av luft-til-luft varmepumper.

T&T-bygg as / Tore Nauf

Tore er eier og daglig leder i T&T-bygg AS, medeier i Jotan AS og styreleder. Han har god kompetanse når det gjelder bygg og prosjektering.

Tony Kirkhaug

Tony er medeier og styremedlem i Jotan Markiser. Han har lang erfaring med solskjerming fra Kirkhaug- familien. Først oppvokst på Horten Persiennefabrikk og senere med Jotan Markiser.

Våre leverandører og samarbeidspartnere